Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους :

Α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Georgia Fashion  δέχεται όλες τις πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, καθώς και χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας , τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, τα στοιχεία της κάρτας σας θα κρυπτογραφηθούν. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα ζητήσουμε προέγκριση της κάρτας σας για να βεβαιωθούμε  ότι υπάρχει επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η κάρτα σας θα χρεωθεί μόνο εφόσον η παραγγελία σας αποσταλεί προς παράδοση από τις αποθήκες μας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς.

Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας, τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική, ήτοι να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

Β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, ήτοι τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,90€ για παραγγελίες που διεκπεραιώνονται είτε με ΕΛΤΑ Courier ή με Γενική Ταχυδρομική.

Γ) Πληρωμή μέσω καταθέσεως ή εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό:

Από τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει προκειμένου να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

  • ALPHA BANK : 870002002008825  (IBAN: GR3301408700870002002008825)
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5278083604391 (IBAN: GR2501722780005278083604391)

Με την ταυτοποίηση και επιβεβαίωση της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε άμεσα την παραγγελία σας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το ενδεικτικό της κατάθεσης στο email:sales@georgiafashion.gr.

Υποχρεωτική πληρωμή μέσω Α) ή Γ) για αγορές άνω των 500 Ευρώ.

Πέραν των ανωτέρω, για  παραστατικά αξίας , ήτοι για αγορές άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) θα πρέπει,  σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αυτά να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και θα είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.